Hopp til hovedinnhold
2

VI ER ALLE

VI ER ALLE

Vi Er Alle er en ung forening (oppstart 2020) med fokus på aktiviteter innenfor snekring, trearbeid og skyggeteater for barn og unge. Foreningen ønsker seg å stimulere med forskjellige prosjekter og aktiviteter og gi en mulighet til å styrke selvtillit og oppleve gleden med å lage noe med hendene i fellesskap. De ønsker seg å få de unge til å tilbringe mindre tid foran skjermen og mer til å skape noe. Med aktiviteter som ikke krever mye forkunnskaper, hvor kreativiteten kan få fritt spillerom og ingenting er feil, tilrettelegger foreningen for opplevelser av mestringsfølelse og skaperglede. Morosløyden, Nerdy-Derby bilbane og byggelekeplasser er deres hovedprosjekter som gjennomføres på skoler, biblioteker eller forskjellige arrangementer som for eksempel Skaperfestival på Deichman Bjørvika hvor barna bygger mindre objekter og kunstverk av hovedsakelig gjenbrukte materialer.

JB
Jürgen

Hva syns du om Qudosen?

Geir André

Fin gjeng! Dro hit i pappaperm og snekret stellebord til datteren vår, skikkelig stas å kunne gjøre sånt og møte andre samtidig!

JB
Jürgen

Spennende å se at samfunnsengasjement og næringsliv kan virke sammen på en så fantastisk måte! Skal handle i framtiden bare produkter av Q-Meieriene ... 🤗