Hopp til hovedinnhold

Siste nytt om MinQudos

Visste du at HELE overskuddet fra Q-Meieriene går gode formål? Nå inviterer vi i Q hele Norge til å nominere gode kandidater for tildeling av midler!

I Q har vi lenge involvert små og store melkedrikkere, og yoghurtspisere, i vårt arbeid med produktinnovasjon. Nå vil vi også ha DINE ideer til ideelle organisasjoner som skal få tildelt midler til sitt arbeid. Det synes vi er skikkelig Qult!

Vi håper DU vil engasjere deg ved å gi en «Qudos» til en organisasjon du velger selv, eller til noen som er foreslått av andre. På denne måten håper vi å skape engasjement og oppmerksomhet rundt alle dem som hjelper andre.

God mental helse og bedre løsninger for klima og miljø

På MinQudos kan DU frem til søndag 5. mai nominere organisasjoner som bidrar til god psykisk helse hos barn og unge, eller bedre løsninger for klima og miljø.

– Dette er områder som er viktige for mange, og hvor vi også har et ansvar som matprodusent. Ved å støtte ideelt arbeid kan vi sammen utgjøre en stor forskjell i menneskers liv, sier Kristine Aasheim, også kjent som Q-Sjefen.

Hele overskuddet gis til gode formål

Ikke alle kjenner til at HELE Q sitt overskudd alltid går til gode formål. Vi i Q-Meieriene har nemlig ingen private eiere som tar utbytte, men eies kun av den allmennyttige stiftelsen Kavlifondet. Siden Kavlifondet ble stiftet i 1962, har tubeost fra Kavli og meieriprodukter fra Q bidratt til samlede tildelinger på over 1,3 millarder kroner til gode formål i Norge og utlandet!

Det betyr at når du velger Q i meierihyllen, så støtter du også en god sak. Vi kaller det melk med mening! I mai og juni vil de nominerte vurderes og Kavlifondet vil plukke ut verdige kandidater som hver vil tildeles 100 000 kroner. Overrekkelse av midlene vil skje i slutten av juni.

Vi gleder oss til å motta mange gode tips, og vil invitere de som tipser til å bli med på overrekkelse av gavesjekk og feiring dersom deres formål blir valgt ut!

Hilsen alle oss i Q :)